Wie zijn wij ?

 

Ik ben Barbara,  gediplomeerd schoonheidsspecialiste, visagiste en nagelstyliste. Sinds 2010 heb ik mijn eigen schoonheidssalon maar dat zag er vroeger even anders uit…

Ik studeerde namelijk af als bachelor ‘Medical Management Assistant’ aan de Katholieke Hogeschool van Leuven, maar meteen na die studies besloot ik om mijn hart te volgen: Ik studeerde verder voor schoonheidsspecialiste, iets waar ik eigenlijk altijd al van gedroomd had.
Ook die studies beëindigde ik succesvol, samen met nog een reeks andere opleidingen en specialisaties zoals visagie, grime, face-en bodypaint, kleur en styling, hairstyling, aromatherapie, kunstnagelstyling, podologische technieken en nog veel meer.

Ik ben als het ware geobsedeerd door make-up, schoonheidsverzorging, wellness, mode en alles daarrond. Ik probeer mijn kennis hierover voortdurend uit te breiden, zodat ik steeds up-to-date blijf met de laatste nieuwe trends en tendensen.

Het is dan ook fantastisch dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken, en ik kijk er naar uit om u te mogen verwelkomen in mijn studio!

 

Veronique haar passie voor nagelverzorging begon in 2006, en sindsdien heeft het haar niet meer losgelaten. Ze volgde een grondige opleiding nagelstyling en verschillende workshops, oa. one stroke nail art, airbrush, freestechnieken en perfectietraining. Toen ze deze succesvol afrondde, begon ze als zelfstandig nagelstyliste aan huis. Sinds 2013 ruilde ze haar ambulante nagelwerk voor een vast plekje bij B for Beauty.

Haar interesse in schoonheidsverzorging bleef echter groeien, zo volgde ze ook nog een cursus wimperextensions, make-up en visagie.

Met de nodige kennis, ervaring én een grote glimlach, staat ook zij steeds tot uw dienst!