Workshop ‘beginners’

Geen of weinig ervaring met make-up én zin in leuke avond/namiddag? Dan is deze ‘beginners’-workshop echt iets voor u!

Tijdens zo’n workshop leg ik de basistechnieken van make-up uit. Ik demonstreer hoe u een volledige make-up aanbrengt. Dit beginnende bij de  foundation t.e.m. lipstick. We werken stap voor stap, na elke stap gaat u eerst zelf aan de slag alvorens we met het volgende onderdeel beginnen.

Ik geef  ook uitleg over het hoe en waarom: Het doel van bepaalde make-upproducten, hoe ze samengesteld zijn, etc. We staan ook even stil bij algemene gezichtsverzorging en kleurkeuze. Uiteraard mag U zoveel vragen stellen als u wil, ik beantwoord ze met veel plezier.
Als zelfstandig make-up artieste werk ik uitsluitend met professionele producten, tijdens de workshop werken we dan ook met het exclusieve make-upmerk Jane IredaleU kan deze producten achteraf ook aankopen indien u wenst, maar dat is geheel vrijblijvend.

Voor iedere deelnemer voorzie ik materiaal om mee te werken, alsook pen en papier om notities te nemen.

Na deze workshop zijn al uw vragen beantwoord en heeft u de juiste technieken in de hand om later thuis een volledige make-up aan te brengen. Ideaal voor eengezellige namiddag of avond onder vriendinnen!  Ook leuk als kado of voor een verjaardags- ofvrijgezellenfeestje: na deze workshop ben je immers helemaal geschminkt en dus ready to party!

 

Praktische info

  • Prijs per persoon: 50eur. Vanaf 4 deelnemers 45eur per persoon!
  • Minimum aantal deelnemers: 2
  • Maximum aantal deelnemers: 6 (zo kan ik voldoende aandacht aan iedereen besteden)
  • Duur van de workshop: +- 2 uur
  • In mijn studio.
  • Iedere deelnemer ontvangt een kleine attentie!