Blog

Klaar voor de zomer!

De eerste zonnestralen zijn er! Heerlijk toch?
Terrasjeweer, en eindelijk terug een rokje of kleedje dragen! Alleen kunnen onze beentjes natuurlijk wel wat kleur gebruiken na de winter…

Kent u de ‘Gold Foaming Mousse’ van He-Shi al? Deze zelfbruiner geeft een instant golden glow (medium) en droogt zeer snel door de mousse-textuur. Houdt u liever van een intens bruin tintje? Probeer dan…

Bye bye 2016, hello 2017!

” 12 new chapters

 365 new chances ”

We staan aan het begin van een nieuw jaar,  een frisse start en een heleboel goede voornemens! Zo ook bij B for Beauty.
Ook in 2017 gaan we tot het uiterste om jullie te verwennen en de service te bieden die jullie van ons gewoon zijn. Zoals steeds blijven we up-to-date met de nieuwste trends én komen er weer wat nieuwe producten aan.

Zoals ju…

Ahava’s ‘Cactus & Pink Pepper’ breidt uit!

Na de bijzonder succesvolle lancering van de dry oil ‘Cactus & Pink Pepper’, zijn er nu twee gloednieuwe producten aan deze geurlijn toegevoegd: een bodylotion en handcrème!

Yep, u leest het goed: de ‘mineral bodylotion’ en ‘mineral hand cream’, twee best sellers van Ahava, zijn dus vanaf nu in de ‘Cactus & Pink Pepper’ geur beschikbaar! Dit alles in een bijzonder mooi, roze jasje.

NIEUW: Mineral Botanic ‘Lemon & Sage’

Ahava heeft er een nieuwe telg bij in het ‘Mineral Botanic’-gamma: Lemon & Sage! Geniet van de geur van verkwikkende citroen- en rustgevende salie-extracten. Een nieuwe lichte, frisse en natuurlijke geur, ideaal voor de lente/zomer!

Alle producten uit het Mineral Botanic gamma zijn uitermate geschikt voor de gevoelige, droge huid: het bevat immers géén SLS/SLES-sulfaten of…

Een nieuw jaar, een nieuw begin!

Een nieuw jaar is steevast een nieuw begin. “Time for a change”, zo ook bij B for Beauty. Vanaf 2016 ga ik het immers wat rustiger aan doen: mijn activiteiten zullen zich beperken tot make-up en alles daarrond. Wat betreft nagelverzorging, dat zal mijn lieve collega Veronique voortaan op zich nemen.  Ook zij zal u met de glimlach en de nodige ervaring verzorgen!

Verder blijf alles hetzelfd…

End of summer… New products coming up!

De zomer loopt op zijn einde en ‘koning winter’ nadert: we nemen afscheid van de zonnestraaltjes en bereiden ons voor op de koude!

Lange, donkere winterdagen geven ons echter wél meer tijd om onze huid te verzorgen. Juist daarom heeft het najaar ook steevast wat nieuws in petto: zo komen er heel wat nieuwe producten van Jane Iredale en Ahava aan. Nieuwe kleurtjes oogschaduw, nieuwe …

Jaarlijks verlof

Beste klanten,

Tijdens mijn jaarlijks verlof van 2 tem 27 juli neemt mijn collega Veronique het van me over: Heeft u een behandeling geboekt, check dan goed uw afsprakenkaartjes! U kan tijdens mijn afwezigheid bij haar terecht voor info of het aankopen van producten. Gelieve wel eerst een seintje te geven op 0471/68 36 18.

Vanaf 28 juli sta ik, met opgeladen batterijtjes, terug tot uw…

Laten we kennismaken via Facebook