Blog

Happy 2018!

Een nieuw jaar:
Bruisend en sprankelend,
Stralend en schitterend,
Gezond en gelukkig,
Zorgeloos en prachtig!
B for Beauty wenst al haar klanten een fijn eindejaar! 
Together we make it sparkle like pink…

Geef eens een make-upworkshop kado!

Geen inspiratie voor een kerstgeschenkje? Geef eens een make-upworkshop kado! Tijdens zo’n workshop geef ik persoonlijk make-upadvies en geef ik alle tips en tricks om zelf een volledige make-up aan te brengen.  Ik toon welke producten voor haar huid en gelaat het meest geschikt zijn, welke kleurtjes bij haar passen en hoe & in welke volgorde ze moeten worden aangebracht. Voor dames mét of…

Pakketjes versturen

U wil graag producten aankopen, maar heeft geen tijd om langs te komen? Geen probleem, wij sturen ze met veel plezier naar u toe! Boven een bedrag van 50eur zijn de verzendkosten trouwens GRATIS! Ook geschenkbonnen kunnen verstuurd worden.

Stuur uw bestelling door via het contactformulier of onze facebookpagina, en wij zorgen voor d…

Huidverzorging tijdens de winter

We beschermen onze huid tijdens de zomer tegen de zon, maar doen we dat ook tijdens de winter, tegen de winterkoude?

Ijzige wind, koude, regen en verwarming hebben immers geen positief effect op de huid: roodheid, irritatie, een ‘trekkerig’ gevoel, ruwe plekken of schilfers, … Je hebt er waarschijnlijk in min of meerdere mate al mee te maken gehad.

Ik kan je alvast één zeer belangrijk…

Klaar voor de zomer!

De eerste zonnestralen zijn er! Heerlijk toch?
Terrasjeweer, en eindelijk terug een rokje of kleedje dragen! Alleen kunnen onze beentjes natuurlijk wel wat kleur gebruiken na de winter…

Kent u de ‘Gold Foaming Mousse’ van He-Shi al? Deze zelfbruiner geeft een instant golden glow (medium) en droogt zeer snel door de mousse-textuur. Houdt u liever van een intens bruin tintje? Probeer dan…

Bye bye 2016, hello 2017!

” 12 new chapters

 365 new chances ”

We staan aan het begin van een nieuw jaar,  een frisse start en een heleboel goede voornemens! Zo ook bij B for Beauty.
Ook in 2017 gaan we tot het uiterste om jullie te verwennen en de service te bieden die jullie van ons gewoon zijn. Zoals steeds blijven we up-to-date met de nieuwste trends én komen er weer wat nieuwe producten aan.

Zoals ju…

Ahava’s ‘Cactus & Pink Pepper’ breidt uit!

Na de bijzonder succesvolle lancering van de dry oil ‘Cactus & Pink Pepper’, zijn er nu twee gloednieuwe producten aan deze geurlijn toegevoegd: een bodylotion en handcrème!

Yep, u leest het goed: de ‘mineral bodylotion’ en ‘mineral hand cream’, twee best sellers van Ahava, zijn dus vanaf nu in de ‘Cactus & Pink Pepper’ geur beschikbaar! Dit alles in een bijzonder mooi, roze jasje.

Laten we kennismaken via Facebook