AHAVA gelaatsverzorgingen

Gelaatsverzorgingen met AHAVA: ‘My skin reborn’

Een gelaatsverzorging is niet alleen ‘verzorging’ maar ook ‘ontspannen’: Eventjes wegdromen en genieten in alle rust, een moment om tot jezelf te komen…
Wanneer u de eerste keer langskomt voor een gelaatsverzorging, analyseer ik uw huid en bepaal ik uw huidtype. Naargelang daarvan kunnen we een aangepaste verzorging kiezen en kan u desgewenst producten aankopen. Al mijn behandelingen worden met uiterste zorg  en aandacht uitgevoerd. Voor iedere klant voorzie ik voldoende tijd, zodat u kan rekenen op een persoonlijke aanpak waar ik u bijsta met tips en advies.
  • AHAVA INTRO: MINERAL ESCAPADE – 45eur

Een korte, intense gelaatsverzorging met de nadruk op reinigen, tonifiëren, exfoliëren, zonder gelaatsmassage. De perfecte kennismaking met Ahava.

  • AHAVA TOTAL REHYDRATION – 60eur

Deze verzorging focust op reiniging & hydratatie: Je huid wordt  in haar natuurlijk gezonde en gehydrateerde toestand hersteld, wordt terug soepel en zacht. Geschikt voor de gedehydrateerde huid/alle huidtypes. Ook ideaal tijdens de wintermaanden.

  • AHAVA MINERAL RELIEF – 60eur

Deze behandeling behandelt op efficiënte wijze de gevoelige huid & huidproblemen. Vergeet ruwe huid, droge schilfers, rode vlekken, kloven of irritatie: de huid wordt gekalmeerd en terug in balans gebracht.

  • AHAVA SKIN REVIVAL – 65eur

Een extra huidverjongende gelaatsverzorging, gebaseerd op Ahava’s gepatenteerde Extreme Complex. Ideaal om het huidverouderingsproces te beperken, het onstaan van diepe rimpels te voorkomen en de huid te verstevigen.

 


Optie:

U wil graag gemaquilleerd worden na uw gelaatsverzorging? Combineer deze dan met een touch-up (foundation, blush, concealer, mascara & lipgloss – 15eur) of een volledige make-upsessie (35eur). Wel aub vooraf doorgeven wanneer u uw afspraak maakt.

 

Gelaatsverzorgingen voor mannen

  • AHAVA MINERAL ENERGY – 60eur

Een allesomvattende gelaatsverzorging voor de mannenhuid, waarbij reiniging en hydratatie centraal staan.

  • AHAVA MINERAL AGE CONTROL– 65eur

Een huidverjongende verzorging voor de mature mannenhuid.

 

Praktische info

  • +- 75min
  • Draag gemakkelijke bovenkledij: ik verzorg hals en decolleté immers mee.