Blog

Klaar voor de zomer!


De eerste zonnestralen zijn er! Heerlijk toch?

Terrasjeweer, en eindelijk terug een rokje of kleedje dragen! Alleen kunnen onze beentjes natuurlijk wel wat kleur gebruiken na de winter…

Kent u de ‘Gold Foaming Mousse’ van He-Shi al? Deze zelfbruiner geeft een instant golden glow (medium) en droogt zeer snel door de mousse-textuur. Houdt u liever van een intens bruin tintje? Probeer dan zeker de Dark Foaming Mousse (dark)!
Kan gebruikt worden op het gelaat en lichaam, zowel voor vrouwen als voor mannen! Dankzij de tanning mitt brengt u de zelfbruiner streepvrij en supersnel aan. Droogt onmiddellijk, u kan uw bodylotion dus meteen erna smeren.

Winnaar van de Cosmopolitan Beauty Award voor beste zelfbruiner!

Trust me, you will love it… ! ;-)

Prijs: 34eur

 

 

 


Laten we kennismaken via Facebook